Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Lámpások a kertben

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 15:54

Lámpások a kertbenForrás: balehomedesign.com

A nagy nyári melegben a kert is csábítóbb este, amikor hűvösebb szellő fújdogál. A nyáresti romantika elképzelhetetlen a hangulatot fokozó diszkrét fények, vagy épp a vidám partikat feldobó harsány megvilágítás nélkül. Érintettem korábban a témát, de a napi munka során újabb és újabb ötletek, megoldások kerülnek felszínre, ezekből hoztam ma egy újabb csokrot. Remélem, találtok köztük kedvetekre valót!

Az apró, földbe szúrható led lámpák általában virágos növények megvilágítását szolgálják, ha valamilyen okból szeretnénk hangsúlyossá tenni szépségüket.

Lámpások a kertbenForrás: funkybeardecor.com

A remek ötletek nagyszersége az egyszerűségükben rejlik: egy befőttesüveg, némi durva homok vagy apró kavics és egy vastag viaszgyertya bárhvá felakasztható. a költsége pedig gyakorlatilag semmi:)

Lámpások a kertbenForrás: homesickdesigns.com

Lámpások a kertbenForrás: inetgiant.com

Ezek a színes üveglámpások akkor is szépen díszítik a kertet, ha éppen nem világítanak. Mellesleg nem elhanyagolható hasznuk, hogy rovarriasztó olajat is égethetünk bennük.

Lámpások a kertbenForrás: Best Architectural Design

Bájosak ezek a méhecske formájú led lámpák. A gyártók itt a határokat feszegetve a rémisztően giccses darabokat is piacra dobják, Világító fejű kutyával, macskával, kakassal ne csúfítsátok el a kertet! Akkor inkább legyen a befőttesüveg gyertyával!

Lámpások a kertbenForrás: woodoochili.net

A sziklakert kövei közé fűzött led sor igazán klassz ötlet, minimális a fogyasztása és igen hatásos esti dekoráció bármely évszakban, akárcsak maga a sziklakert.

Lámpások a kertbenForrás: alkemie.blogspot.com

A befőttesüveg a kreatív ötletek kifogyhatatlan tárháza. A némi színes selyempapírral bevont, különböző formájú és méretű üvegek igazi fiatalos party kellékké válhatnak.

Lámpások a kertbenForrás: curbly.com

Az adventi koszorúk mintájára készült ez a jópofa kerti függeszték. Abszolút barkácsmunka: deszkából kivágott gyűrűre ragasszunk 6 aluminium befőttesüveg tetőt, fessük le tetszőleges színűre, majd 3 képaszkasztó szembe fűzzünk láncot, és máris kész az egyedi függeszték. Tetszőlegesen variálhatjuk a növénykompozíciót és a gyertyákat, egyszerűen megunhatatlan!

Lámpások a kertbenForrás: Just be Splendid

Lámpások a kertbenForrás: myhomeideas.com

Lámpások a kertbenForrás: alkemie.blogspot.com

Lámpások a kertbenForrás: homeexteririnterior.com

Ez a minimalista stílusú flexibilis led világítás inkább praktikus, mint hangulatos, bár kétségtelenül ötletes és hasznos darab.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>