Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Lakberendezés és asztrológia – SZŰZ (VIII. 24.-IX.23.)

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 16:04

IndigóForrás: Wallkabinets

A Szűz mérlegelő és praktikus. Különös adottsága a szépet a praktikussal összeházasítani. Törekszik a természettel való összhang megteremtésére, nagy gondot fordít rá, hogy lakásában környezetbarát anyagokat használjon. Mindennek megtervezett helye van, a legapróbb részleteknek is harmonizálnia kell az egésszel. Bútorai általában tömör fából készülnek, amelyeknek alakja, elhelyezése olyan, hogy könnyű legyen a takarítás. A legkisebb lakást is szellőssé varázsolja, még ha addig tele is volt zsúfolva bútorokkal.

Indigó

Indigó

IndigóForrás: livingroom21

IndigóForrás: meubel-freunde.de

A Szűz akkor elégedett, ha környezetében tökéletes rend és higiénia uralkodik. A vendégnek le kell vennie a cipőjét, és ízléses vendégtörülköző várja a fürdőszobában a kötelező késmosáshoz.

IndigóForrás: fundesignideas.com

IndigóForrás: karikakultur.com

IndigóForrás: Caracalla Konyhavilág

IndigóForrás: Caracalla Konyhavilág

Meghatározó szempont számára otthonának tisztán tarthatósága, ezért a padlóra nem választ túl kényes, vagy rusztikus padlólapot. A jól tisztítható, vagy nehezen piszkolódó felületeket kedveli. Nála „rend a lelke mindennek”. Állandóan takarít, rámol, olykor már kényszeresen rendmániás.

IndigóForrás: Sykora

IndigóForrás: co3design.com

IndigóForrás: modernfurniturepict.com

A Szűz jegyű ember racionálisan, megfontoltan közelít mindenhez. Ahhoz, hogy sikerüljön lazítania, érzelmeit, intuícióját mélyen megélni, érdemes a lágy zöld színt használni otthonában. Aromaterápiával, halk zenével, hangulatos fényekkel biztosan sikerül oldódnia.

IndigóForrás: Coastal Home

IndigóForrás: Coastal Home

IndigóForrás: Apartmans I Like

IndigóForrás: allaboutyou.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>