Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Lakberendezés és asztrológia -SKORPIÓ (10. 23.-11 21.)

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 16:10

Indigó

A Skorpió egyszerre forró, mint a tűz és hideg, mint a jég. Ez nem az a jegy, amely a lakberendezés minimalista megközelítését részesíti előnyben. Kedveli a különlegességeket, a kézzel készített érdekes felületű és anyagú tárgyakat, és az egy szobán vagy lakáson belül található kisebb területeket. Otthonának bonyolultsága azt a célt szolgálja, hogy felkeltse és fenntartsa érdeklődését, figyelmét.

Skorpió

A titok és misztika időtlen világát fedezzük fel, egy múltidéző, árnyékos világot, amelyre erős hatást gyakoroltak az Ezeregy éjszaka bazárjai és sikátorai. A nehéz szövetű és kézi hímzésű függönyök mögött, eluralkodik a főként észak-afrikai és közel-keleti téma, amelyben Marokkó, Egyiptom, Törökország hatásai tükröződnek.

Lakását a személyes tárgyak, bútorok sokszínű stílusainak keveredése jellemzi. Ez teszi őt kiismerhetetlenül érdekessé, az otthonát pedig változatossá. Titok és elegancia, ahol egymás mellett megtalálhatók az antik, az egzotikus, a modern és a retró irányzatok. Lakhelye igazi Csipkerózsika-otthon, vagy elvarázsolt kastély.

Skorpió

Skorpió

Fotó: ikiafurnitures.com

Skorpió

Fotó: homeklondike.com

Skorpió

Fotó: homedit.com

A bútorok sötétbarna keményfából készüljenek. A szoba központja egy díszes heverő lehet, a hozzá illő dohányzóasztallal és szekrénykével. Tökéletes kiegészítője pár díszes párna, egy vízipipa és néhány bőrből készült puff. A titok és misztika időtlen világát fedezzük fel, egy múltidéző, árnyékos világot, amelyre erős hatást gyakoroltak az Ezeregy éjszaka bazárjai és sikátorai. A nehéz szövetű és kézi hímzésű függönyök mögött, eluralkodik a főként észak-afrikai és közel-keleti téma, amelyben Marokkó, Egyiptom, Törökország hatásai tükröződnek.

Skorpió

Skorpió

A Skorpió nem fektet az étkezésre nagy hangsúlyt. Szeret elvonultan étkezni, és étkezési szokásait megtartja magának. Ennek megfelelően a konyha valószínűleg nem jelenti a Skorpió otthonának fókuszpontját, ám dekorációja stílusában kiegészítheti a lakás többi részét.

Skorpió
Fotó: customturnings.com

Skorpió

Skorpió

SkorpióFotó: hgtv.com

SkorpióFotó: trendzona.com

SkorpióFotó: alyciawickerdesign.com

Skorpió

A fényűzés és luxus a Skorpió hálószobájában végre teljes pompájában ragyoghat. Mivel ez a jegy a szenvedélyhez és a magányhoz egyaránt kapcsolódik, a hálószoba különösen fontos hellyé válik. Központi bútordarab a méltóságteljes ágy. Ez az egyetlen olyan eset, ahol a díszesen faragott oszlopokkal ékeskedő, baldachinos ágy megéri a ráköltött pénzt.

SkorpióFotó: indeainterior.com

Skorpió

SkorpióFotó: impulsermagazin.com

A Skorpió számára rendkívüli fontossággal bír a tisztálkodás, így a fürdőszoba kiemelt helyiség otthonában. Szívesen lazul el egy hatalmas, kényelmes kádban, ami akár lábakon álló öntöttvasból is lehet. Fények, színek formák harmóniája itt is épp oly fontos, akárcsak az otthona más területén.

Skorpió

SkorpióFotó: haryanaheadlines.com

SkorpióFotó: directbuy.com

SkorpióFotó: raftertales.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>