Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Kerteljünk!

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 15:50

Lámpások a kertbenForrás: blog.travelpod.com

Végre itt a meleg, arra készülődöm, hogy a téli álom után életre kertem a kertet. Élettől duzzad a fű, harsogóan zöldek a fák, bimbózik a gyöngyvirág, illatukat ontják a jácintok, a kerti tó körül is hajt a sás, minden adott egy tökéletes piknikhez, majálishoz. Mégis kedvem támadt egy kis csinosítgatásra, mert néhány friss ötlet, apró meglepetés, vidám dekoráció mindenkit még jobb kedvre derít. Mutatok néhány jópofa megoldást, hátha Ti is kedvet kaptok a “kerteléshez”:)

Ez a néhány egyforma kaspó a tűzpiros muskátlikkal remek társa a kékre mázolt kert székeknek.

Támfalon, kerítésen, gyümölcsfák ágain is tökéletes dekoráció néhány szép formájú, mutatós kaspó a hozzá illő növénybeültetéssel.

Lámpások a kertbenForrás: alibaba.com

Lámpások a kertbenForrás: Sassy Shopper

A deszkakerítés is lehet tökéletes háttér. Nézzétek csak ezt a szellemes, végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű ötletet, aminek a kivitelezése igazán nem igényel semmiféle extra szakértelmet, csupán egy fűrész, néhány szeg, egy kalapács meg némi elszántság szükségeltetik a megvalósításához. Igazán klassz ötlet!

Lámpások a kertbenForrás: superizon.com

Ez a kert nem igényel semmiféle dekorációt, a növényeket körülölelő kerítés önmagában is a kert ékessége. Nemcsak az áttört csipkeminta, hanem az ellenpontként közbeiktatott rusztikus faoszlopok is szépségesek a maguk nemében.

Lámpások a kertbenForrás: modernarchitecturencncept.com

Lámpások a kertbenForrás: southernazhomes.com

Lámpások a kertbenForrás: thisnext.com

Lámpások a kertbenForrás: bolthely.hu

Lámpások a kertbenForrás: indafoto.hu

A madáritatók és etetők önmagukban is kertünk ékességei, de az ide csábított énekes madarak látványa talán még ennél is kedvesebb látvány szemnek, léleknek…

Lámpások a kertben

Lámpások a kertben

Gyümölcsfák ága közt, magas fűben, sziklakertek vagy korhadt fák zugaiban megbújó apró, kedves figurák teszik kedvesen bájossá ezt a látványt.

A következő képeken manók, tündérek, törpék és lidércek népesítik be a kertek titkos zugait, kelnek életre tavacskák partján, és repítik a mesékbe a gyermeklelkű látogatót…

Lámpások a kertben(Kapolcs, Manóudvar)

Lámpások a kertben

Lámpások a kertben

Lámpások a kertben(Hollókő, Fazekasudvar)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>