Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Kell egy medence!

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 16:01

IndigóForrás: flickrfotos.com

Egy soron következő megbízás kapcsán elmélyültem kicsit a kültéri úszómedencék világában, és mondhatom, csodákra leltem! Ha van kedvetek egy kis virtuális wellnesshez, tartsatok velem, és gyönyörködjünk együtt a képekben! Többségük magáért beszél, némelyiknél azonban nem álltam meg, hogy ne fűzzek hozzá némi ámulattal teli gondolatot. Jó szórakozást kívánok hozzá!

IndigóForrás:yuyukangkang.com

Rendkívül trendi megoldás tengerparti luxusvillák tervezésekor, hogy a kültéri úszómedencék a látóhatár síkjába olvadva mintegy folytatódnak az óceánban…Valóban nagyon látványos:)

A másik elterjedt és hatásos design elem a szabadon égő tűz látványa a medence partján. Ehhez gyakran társul a kő, a fém és a növények társítása, így máris együtt vannak a feng-shui alapelemei.

IndigóForrás: livingdesignhome.com

IndigóForrás: irandesign.com

IndigóForrás:ikiafurnitures.com

Persze a klaszikus mediterrán villákhoz társuló medencék sok esetben a klasszikus forma-és anyaghasználatot követik, gyakran kiegészítve vízköpőkkel, filagóriával, kerti grillel, medencebárral.

IndigóForrás: housintouri.com

IndigóForrás: performancepools.com

Szintén divatos alkalmazás a színterápia használata. Különféle színű ledlámpák programozott váltogatása más-más lelki állapot kiváltására alkalmas a lazítástól az intenzív energetizáláson át az erotikus vágyak stimulálásáig. Ez azért nem hangzik rosszul:)

IndigóForrás: apartmansinteriordesign.com

IndigóForrás: paragonpool.com

Jöjjön néhyány fantasztikusan elegáns megoldás, az abszolut modern design jegyében! Mindegyik igazán követendő példa, ha a megrendelő anyagi helyzete ezt lehetővé teszi!

IndigóForrás: furniture.trendzona.com

IndigóForrás: homeinteriordesign.com

IndigóForrás: homenix.com

IndigóForrás: chowdubai.com

IndigóForrás: newhometrend.com

Végül nézzünk egy extravagáns beltéri medencét, ahol a víz síkja oly csalóka módon tükrözi a mennyezetet, hogy már-már szürreális hatást kelt. Számomra kissé bizarr, bár érdekes. Ti mit gondoltok?

IndigóForrás: elyounes.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>