Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Ház a tónál…

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 16:02

IndigóForrás: cyuthouse.com

Na nem a különös hangulatú filmről szeretnék értekezni veletek, pusztán csak magával ragadott ennek a sajátságos “beach house” stílusnak a természetes üdesége, könnyedsége, hangulata, miközben a forró városi nyárban időnként a tengerparti nyaralás “kincseire” kacsingatok. Jólesően hűs szellő, borzongósan hideg hullámok, kavicsokon csobogó kristálytiszta víz hangja jut eszembe, miközben ezeket a fotókat keresgélem.

Remek ötletek, egyszerű, kézenfekvő, mégis zseniális megoldások sora az, amit szeretnék megmutatni, na és persze nem kell ahhoz tengerpart, hogy bárki megvalósítsa a neki tetsző ötletet. Ha a víz közelsége mégis nélkülözhetetlen lenne, elég lesz egy csobogó patak is, vagy egy ház a tóparton…

IndigóForrás: greatinteriordesign.com

IndigóForrás: coastalliving.com

A klasszikus tenderészkék törtfehérrel kombinálva, vagy a víz kékeszöld árnyalatai árnyalatai a natúr fával párosítva, mindez megfűszerezve néhány kopottasan avítt, szép, régi, családi darabbal: ez adja a klasszikus tóparti házak ellenállhatatlan báját.

IndigóForrás: nauticalcottageblog.com

IndigóForrás: inmyhousedesign.blog.com

IndigóForrás: initsoz.org

IndigóForrás: dighomedesign.com

IndigóForrás: countryliving.com

IndigóForrás: cottage&bungallow.com

Persze nem maradhatnak ki a “kötelező” kagyló vagy csiga motívumok sem, főként ha azok saját gyűjteményből való, hiteles emlékek. De némi hajókötél, vitorlavászon, halászháló is jó szolgálatot tehet. A finomabb lelkű hölgyeknek ajánlom a korallvirágok törékeny finomságát, garantált siker:)

Indigó

IndigóForrás: beachdecorshop.com

Indigó

IndigóForrás: desireempire.com

A hálószobák igazán a pihentető alvást, a meghitt romantikát szolgálják: sehol egy fölösleges bútordarab, egy idegesítő tv, zsúfolt íróasztal. Minden az ellazító, kényelmes, nyugalmas semmittevést szolgálja, ahogy egy tóparti házban kell.

IndigóForrás: desireempire.com

IndigóForrás: Dig Home

IndigóForrás: itssoverycherry.com

Végezetül persze ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, akik nélkül egyetlen nyaralás sem teljes. Igazi “bandázós” gyerekkuckókat mutatok, ahol barátok, unokatestvérek is jól szórakozhatnak a családdal, még ha néhány földre dobott matracot vagy babzsákot kell is segítségül hívni.

IndigóForrás: tradewindhomedecor.com

IndigóForrás: desireempire.com

IndigóForrás: beautifulcoastal.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>