Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

Harmatos

Szólj hozzá!

2013.05.27. - 15:13

Harmatos

Szecesszió… A törékeny, harmatos szirmok láttán eszembe juthat más? Minden finomság, stílusjegy, könnyedség látható ezen a fotón, amit a szecesszió jelent.

A korstílus ennél tökéletesebb eszenciáját a talán csak a “Chéri – Egy kurtizán naplójából” cím zseniális filmben láttam, ahol a főszereplő, Michelle Pfeiffer maga is eredeti megtestesítője ennek a szellemiségnek. Ha el akartok merülni a századelő nagyszerű hangulatában, megérteni az Art Nuoveau lényegét, átitatódni a mindenütt jelen lévő, akkoriban fantasztikusan modern és divatos korszellem eleganciájával, nézzétek meg a filmet!

Néhány kocka ízelítőül:

Harmatos
Harmatos

Meseszép épületek jelzik Európa szerte az Art Nuoveau térhódítását. Barcelona talán egyike azoknak a nagyvárosoknak, ahol lépten-nyomon rábukkanhatsz a nyomára kapualjakban, balkonokon, lépcsőházak mélyén, hajdani paloták homlokzatán.

Arnim Schulz zseniális fotóin még több gyönyörűséges épületet láthattok. Igazán jó szeme van hozzá, megéri végignézni!

http://www.flickriver.com/photos/arnimschulz/popular-interesting/

Harmatos
Harmatos
Harmatos
Harmatos
Harmatos
Harmatos

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>