Otthonos – Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala - Makszinné Korosa Anita lakberendező weboldala

2013 trendszíne: az Indigó

1 hozzászólás

2013.05.27. - 16:11

IndigóFotó: pinterest.com

A farmer örök divat, kedvelik gyerekek és idősek, viselik divatimádó hölgyek és elegáns üzletemberek, mióta Levi Straus megvarrta az első nadrágját, azóta uralja a divatot. Időről időre feltűnik a design és lakberendezés különböző területein is. Évről évre követik a divat, a belsőépítészet, az esztétika alakulását az erre specializálódott szakemberek, és e kutató munka eredményeként 2013 sláger színeként a farmer klasszikus színe, az Indigó árnyalat került ki győztesen a válogatásból.

Különleges, intenzív árnyalatról van szó, körültekintéssel érdemes alkalmazni otthonunkban. A fehér árnyalataival mesés összhatás érhető el pl. egy hálószobában, de néha a kevesebb több!

Íme néhány elegáns, különleges, inspiráló megoldás arra, miként tehetjük trendivé otthonunkat 2013-ban. Kellemes csemegézést kívánok! :)

Indigó
Fotó: houseabeautiful.com

Indigó
Fotó: telenoxx.com

Indigó
Fotó: redoitgesign.com

Indigó
Fotó: costellogroupinc.blogspot.hu

Indigó
Fotó: houseandhome.com

Indigó

1 hozzászólás

  1. Makszinné Korosa Anita írta :

    Csodaszép fotók!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>